Makeup med naturliga och förstklassiga produkter

MICROBLADING

Microblading är känt under många olika namn som till exempel 3D, 6D, Microblading , eyebrow embroidery och Mikrobladsteknik . Det är en relativt ny metod för kosmetisk tatuering .

Först målas ögonbrynen i med en penna. Färg och form bestäms alltid tillsammans med kunden. Sedan stryks emlakräm på för att bedöva området.

Med 3D ögonbrynstatuering (Microblading) bryn, används inte tatueringsmaskin utan ett manuellt verktyg, där man ristar in ett strå i taget i huden, vilket genererar ett mycket naturtroget resultat.

Detta passar alla som har ljusa ögonbryn, som måste måla i, eller som har glest mellan hårstråna eller vill ha mer markerade, annan form eller som helt enkelt fattas bryn. Man rakar inte bort de strån som redan finns. Behandlingen tar ca 2 timmar med bedövningstiden. Eftersom en del av färgen kommer att försvinna inom ett par veckor, är det viktigt att kunden kommer tillbaka för ett återbesök efter 4-6 veckor, där eventuella ojämnheter rättas till och färg fylls i där det behövs. Återbesöket ingår i ordinarie pris.

Direkt efter behandlingen kan man uppleva att brynen ser väldigt mörka och markerade ut, men ca 20-50% av färgen bleknar under de första 2-3 veckorna, och därefter kommer det att se mer naturligt ut.

Mikroblading hos Idealist Beauty Center i Sundbyberg

Singel eller Volymfransar?

Fransförlängning i Sunbyberg

Med en fransförlängning i silke eller mink effekt kan du själv välja hur långa, tjocka och täta ögonfransar du vill ha. Resultatet ser naturligt ut och framhäver dina ögon. Vill uppmärksamma att mink fransar är inte från en djur. Detta är namn på mer glansigare sort fransar.

Att ha vackra ögon har genom alla tider varit kvinnors höga önskan. Vi har alltid kämpat för att framhäva våra ögon. Men nu finns en ny, exklusiv ögonfransförlängning i Stockholm som ger dig vackra ögonfransar varje dag, hela dagen.

Lash lift Fransförlängning i Sunbyberg Idealist Beauty Center

MIKROPIGMENTERING

Permanent makeup

Denna revolutionerande teknik har underlättat för många som varje dag måste ha ett oklanderligt utseende på jobbet, samtidigt som de lätt kan variera det för kvällen.

Individer kan hantera det införta pigmentet på olika sätt. Man kan aldrig på förhand uppskatta hur en enskild individ kommer att reagera på en pigmentering och vilket slutresultat som uppnås. I regel brukar en kompletterande tatuering ge önskat slutresultat.

Pigmenten och materialen vi använder oss av går under internationella standarder och följer EU-rådets riktlinjer för mikropigmentering. Kontakta oss för att höra hur permanent kosmetika kan fungera i ditt liv!

MIKROPIGMENTERING Permanent makeup i Sunbyberg Idealist Beauty Center

Trådning

Vår hårborttagningsteknik

På Idealist Beauty Center använder vi trådning som håborttagningsteknik för ett renare, jämnare och mer hållbart resultat som är skonsamt för huden.

Metoden är flera tusen år gammal och har använts mycket i Mellanöstern och Asien. Hantverket utförs på både män och kvinnor för att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet.

Med hjälp av en tråd glider man över huden och drar upp hårstråna ifrån roten. Man tvinnar en tråd och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även små tunna fjun.

Trådning är en naturlig och miljövänlig teknik som ger ett hållbart och skonsamt resultat för alla hudtyper! Perfekt för dig som vill skippa kemikaliskt vax och elektroniska apparater. Trådning ger också en cirkulationsökande och peelande effekt på huden – resultatet blir silkeslent och fritt från hår. 

På Idealist Beauty Center använder vi trådning som håborttagningsteknik

Vill du ta hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt?

Då har du kommit rätt. För det är precis vad Blomdahl gör. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst. Av extra hänsyn till barnen har vi utvecklat medicinsk dubbelhåltagning, för att det ska gå snabbare, utan att kompromissa med säkerheten.