Vi kan skönhet!

Ett härligt gäng utåtriktade och kreativa frisörer

Kanske vill du ha en ny frisyr? Eller bara piffa till den du redan har? Vill du ha råd och tips på vad som passar just dig? Vi är alla olika, och det som är snyggt på en ser mindre bra ut på någon annan. På Idealist Beauty Center i Sundbyberg hjälper vi dig gärna och kommer med idéer för att få din personlighet att synas.

Vi älskar mode och stil och vi vet vad våra kunder vill ha. Nämligen en professionell behandling, perfekt resultat och en stunds avkoppling.

Välkommen till Idealist Beauty Center för att fly vardagen och skämma bort dig själv en stund!

N

Mellan varje behandling spritas alla aktuella ytor i kliniken av.

N

Munskydd bärs vid önskemål.

N

Trygghetsgaranti ingår alltid.

Frisör och Make up i Sundbyberg hos Idealist Beauty Center

Tjockt, långt, kort, tunt, lockigt…

DAMKLIPPNING

Vi på Idealist Beauty Center i Sundbyberg kan ta hand om alla hårtyper. Och vi behandlar dem utifrån deras naturliga egenskaper. Vill du ha färgat håret eller bara en klippning? Vill du klippa luggen, bleka slingor eller få fram dina lockar? Kom in till oss så hjälper vi dig att ta fram din personlighet. Vi klipper, färgar, fönar och ger dig tips på hur du ska sköta ditt hår så det håller sig friskt och vackert.

Färg & slingor

Full fokus av din frisör i en exklusiv miljö

Vill du ha en professionellt utförd och vacker hårfärg av en färgspecialist?

Hos Idealist Beauty Center kan du känna dig säker på att när vi klipper, stylar, skapar slingor och färgar ditt hår så gör vi det utefter dina förutsättningar och personliga önskemål. Färg och formgivning handlar om att både följa trender, se personen, och att anpassa dessa till varje individ, ibland är det klassiska ett mer passande val än det senaste ropet, medans andra gånger kan en balayage eller ombre vara mest klädsamt.

Frisör och Makeup hos Idealist Beauty Center i Sundbyberg

Keratinbehandling

För dig som har skadat eller dött hår

Keratinbehandling är en behandling för dig som vill bli av med frissigt hår, få lenare och friskare känsla i håret. Håret blir inte platt av denna behandling utan blir bara av med friss. Volymen sitter kvar.. Hjärtligt välkommen att ringa till oss eller boka en online tid för personlig rådgivning och bokning av konsultation.

En keratinbehandling är en återuppbyggande behandling som ger ett slätt, mjukt och glansigt hår. Keratin är ett protein som finns naturligt i ditt hår. Vid en keratinbehandling tillförs extra keratin till håret, vilket lägger sig som ett stärkande skikt kring det skadade hårstrået yttersta fjällskikt. Ojämnheterna i hårstrået slätas ut och håret blir starkt, blankt och smidigt igen.

Keratinbehandling passar dig som vill släta ut, bygga upp och stärka ett slitet, frissigt och skadat hår. Men passar även bra för dig som vill släta ut ett mycket lockigt hår. En keratinbehandling håller i minst 5 månader vid användning av sulfatfria hårprodukter.

Keratinbehandling

Professionell rakpermanent

Professionell rakpermanent är för dig som tröttnat på plattången och istället vill ha ett glansigt och rakt hår som håller tvätt efter tvätt. 

Behandlingen passar dig som vill ha ett mindre frissigt hår och mer kontroll på dina lockar. Håret blir glansigt och mindre frissigt samt mer följsamt och lättarbetat av en professionell rakpermanent. En professionell rakpermanent ger ett slätt, glansigt och rakt hår som håller i cirka 6-8 månader.

N

Mellan varje behandling spritas alla aktuella ytor i kliniken av.

N

Munskydd bärs vid önskemål.

N

Trygghetsgaranti ingår alltid.

Vi är specialister på hårförlängning!

På Idealist Beauty Center i Sundbyberg specialiserar vi oss på löshår och hårförlängningar. Med kunden i fokus försöker vi hitta den lämpligaste hårförlängnings metoden för just dig!

Vi använder 100% äkta löshår, på så sätt kan vi garantera bästa kvalitén på din hårförlängning. Vårt mål är att erbjuda vackra hårförlängningar, som både håller i längden och ger dig den naturliga, fylliga och exklusiva känslan.

Vi är specialister på hårförlängning