Mesoterapi

Friskare hud med naturlig fuktighet, lyft och spänst

Vad är Mesoterapi?

Mikroinjektioner i ansiktet för att uppnå vackrare, friskare hud och återställa hudens balans med hjälp av naturell element, vitaminer som främst / A-B-C /, mineraler och hyaluronsyra. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse.

N

Mellan varje behandling spritas alla aktuella ytor i kliniken av.

N

Munskydd bärs vid önskemål.

N

Trygghetsgaranti ingår alltid.

Mesoterapi behandling hos Idealist Beauty Center i Sundbyberg

Mesoterapi: skonsam och mycket effektiv anti-åge-behandling

Effektiv hudföryngrande behandling

Mesoterapi är en icke-kirurgisk behandling som kommer ge en fräschare och även en mer ungdomlig ansiktsresultat. Den här metoden är för att producera mer kollagen för att bekämpa tecken på åldrad hud. Detta ger näring, reparation och föryngring av huden. Den används i huvudsak på ansikte, hals, dekolletage och rygg . 

Mesoterapi mot håravfall

Behandlingen främjar hårväxt genom att återuppliva hårsäckarna som är i vilofasen och stimulerar cirkulationen i hårbotten. Densiteten och tjockleken av håret ökar, hårbotten återfuktas och får den näring som behövs för att främja ny hårväxt samt minska håravfall.

Behandlings område

Syftet är att stimulera huden för ett mer livligt och även behandla det oönskade området för ett finare resultat. Metoden kan även användas för behandling mot celluliter, rosacea, acne,uttorkning, rynkor, linjer men även för personer med obalanserad eller blandad hy.

Välkommen att boka tid för Mesoterapi på Idealist Beauty Center redan idag