Hårborttagning

Soprano Ice Platinum

Vi är experter på att behandla oönskad hårväxt med laser och vi jobbar med marknadsledande tekniker för att du som kund ska känna dig trygg när du kommer och nöjd när du går härifrån.

Soprano Ice Platinum Diode laser och SHR har en revolutionerande teknik och är snabb, effektiv och säker, dessutom fungerar den på mörk hy.

Välkommen och boka en kostnadsfri konsultation hos oss.

Vad är Soprano Ice Platinum Diode laser och SHR?

Soprano Ice Platinum Diode laser och SHR är en vetenskapligt beprövad laser och är i dag den mest avancerade tekniken för effektiv hårborttagning. Lasern är framtagen specifikt för att behandla oönskad hårväxt.

Laserljuset går genom huden och värmer upp pigmentet i hårstråna. Värmen sprider sig från hårstrået ned till rötterna och dödar dem. På så sätt förhindras nya hårstrån att växa upp igen.

Vi anpassar temperaturen på lasern utifrån din hud- och hårfärg för att uppnå ett så bra resultat som möjligt och samtidigt minimera riskerna för biverkningar. Jämfört med andra hårborttagningsmetoder är risken för hudskada mycket liten. För att göra behandlingen så behaglig som möjligt har Soprano Ice Platinum Diode laser och SHR dessutom ett inbyggt kylsystem som kyler ner din hud under behandlingen.

N

Mellan varje behandling spritas alla aktuella ytor i kliniken av.

N

Munskydd bärs vid önskemål.

N

Trygghetsgaranti ingår alltid.

Hårborttagning med Soprano SHR hos Idealist Beauty Center i Sundbyberg

SHR Laser – Soprano Ice Platinum

Hårborttagning med Soprano SHR hos Idealist Beauty Center i Sundbyberg

Hur många behandlingar behövs?

Eftersom våra hårstrån växer i olika faser, den aktiva tillväxtfasen (anagen), övergångsfasen (katagen) samt vilofasen (telogen) är nödvändigt med flera behandlingar innan allt hår är borta då lasern endast fungerar på de hårstrån som är i tillväxtfasen.

Exakt hur många du behöver beror på arv, ålder, hårtyp, hur stort område som ska behandlas samt var på kroppen håret sitter. Vi brukar rekommendera 8 till 10 behandlingar, ibland fler. Vi gör en bedömning under din fria konsultation så att du får en uppskattning på hur lång tid det kommer ta innan allt hår är borta.

Du ser resultatet från behandlingen en till tre, ibland fyra veckor efter behandlingstillfället eftersom det tar tid innan håren börjar trilla av.

På vilket sätt tar Soprano Ice Platinum bort hårväxt?

Lasern har tre våglängder i samma handenhet på Alex 755 nm, Diod 810 nm och YAG 1064 nm som är speciellt anpassad så att energin i ljusstrålen omvandlas till värme först när den träffar pigmentet i hårstrået. Behandlingen förstör hårsäcken och förhindrar att nya strån kan bildas.

Vad bör man tänka på innan behandlingen?

  • Brun utan sol-produkter ska undvikas två veckor före behandlingen.
  • Undvik att sola två veckor innan behandlingen.
  • Låt bli att vaxa och plocka håret tre till fyra veckor innan behandlingen och under behandlingsperioden. Men raka gärna området som ska behandlas dagen innan, helst på kvällen. Beroende på vilket område som ska behandlas och hur snabbt håret växer finns det lite olika rekommendationer, under konsultationen får du svar på alla
    dina frågor och tips på vad du kan göra inför behandlingen.

Välkommen att boka tid för hårborttagning på Idealist Beauty Center redan idag